Hcontrol heeft succesvol geleverd aan ​ Hotel's Vakantie parken Camping's Villa's

Waar kunnen wij u mee helpen ?

Baveldsdennen

Onlangs hebben we een 4 persoons bungalow gekocht op Baveldsdennen in Denekamp. Op de bungalow hebben we een Hcontrol systeem laten installeren. Een superoplossing !

Via een kalender van het Hcontrol beheer systeem kunnen onze gasten reserveren, de aanbetaling doen en ontvangen ze automatisch een mail met de toegangscode voor de geboekte periode. De schoonmaak heeft altijd toegang.

 

  Omdat het toetsenbordje verlicht is, kun je ook s’avonds gemakkelijk de code   invoeren. Wat extra handig is: als de juiste code is ingegeven kleurt het   toetsenbordje groen. Het raden van codes heeft geen zin. Na 3 mislukte pogingen   gaat het toetsenbordje rood knipperen en moet je 5 min wachten voor de volgende   code ingegeven kan worden.

124B

Zeeparel

Wij hebben al een aantal jaren prachtige appartementen in Egmond aan Zee aan de Boulevard. Tot voor kort moesten wij elke maand alle sloten uitspoelen

Read More »

Landal PUUR Exloo

Op Familieresort PUUR Exloo werken wij ook met het Hcontrol systeem. Om onze gasten te ontzorgen krijgen zij van tevoren een code toegestuurd via de

Read More »

Nog vragen ?

Heeft u nog vragen of heeft u nog wat meer informatie nodig

Bestellen

Bestel onze kant & klaar pakket en ga direct aan de slag.

Of maak een afspraak voor de complete installatie

Online bestellen

Offerte aanvragen