Hcontrol heeft succesvol geleverd aan ​ Hotel's Vakantie parken Camping's Villa's

Waar kunnen wij u mee helpen ?

Nieuwvliet. Vakantiewoningen aan de Zeeuwse kust

 

Wij werken nu een aantal jaren naar volle tevredenheid met de Hcontrol systemen.

De gast heeft meer vrijheid en is niet meer beperkt tot het hebben van slechts 2 sleutels per woning. Ook als ze door omstandigheden pas later kunnen aankomen, hoeven ze geen stress meer te hebben of ze buiten onze receptieopeningstijden nog wel aan een sleutel kunnen komen.

Verloren sleutels en buitensluitingen behoren tot het verleden.

Voor onszelf geeft het daarnaast meer inzicht in het sleutelbeheer en hebben we meer flexibiliteit gekregen om woningen ook buiten de normale aankomst en vertrekdagen te kunnen verhuren. Hierdoor kunnen we onze vakantiehuisjes flexibeler verhuren en spelen we in op de vraag van de hedendaagse gast..

Daarbij is de drukte die we voorheen op wisseldagen op de receptie hadden een stuk minder. Gasten hoeven zich niet eerst bij ons te melden, maar kunnen direct naar de door hen gehuurde woning gaan. Ook bij vertrek hoeven ze niet perse meer langs te komen, al doen ze dat vaak nog wel om even gedag te zeggen 😊. Onze housekeeping medewerkers kunnen direct aan de slag, zonder zich eerst op de receptie te moeten melden om sleutels mee te krijgen.

Daarnaast is het een prachtig systeem om tijdelijke sleutels aan te maken voor aannemers, schilders en installateurs. Geen gedoe meer dat deze na hun werkzaamheden de sleutel nog wekenlang in hun busje laten rondslingeren.

De installatie en beheer zijn door een koppeling aan ons reserveringsprogramma Bookzo echt top. In het planbord zien we wanneer de gast heeft ingecheckt.

Wij zijn erg tevreden over het Hcontrol systeem en zouden niet meer terug willen naar de ouderwetse sleutels.

Richard de Jong

Verhuurburo Nieuwvliet

www.nieuwvliet.nl

Ferienpark Quendorf

  Bij de aanvang van de bouw van ons park, Ferienpark Quendorfersee, zijn we in contact gekomen met Norbert Snijders de eigenaar van Hcontrol. Na

Read More »

Zeeparel

Wij hebben al een aantal jaren prachtige appartementen in Egmond aan Zee aan de Boulevard. Tot voor kort moesten wij elke maand alle sloten uitspoelen

Read More »

Nog vragen ?

Heeft u nog vragen of heeft u nog wat meer informatie nodig

Bestellen

Bestel onze kant & klaar pakket en ga direct aan de slag.

Of maak een afspraak voor de complete installatie

Online bestellen

Offerte aanvragen