Frequently Asked Question

Hoe installeer ik een Hcontrol Bold systeem ?
bijgewerkt op 3 jaar geleden


image

Installatie:

Doe het zelf pakket Hcontrol toegangssysteem

Inhoud:

 • 1x WLAN accesspoint met voedingsadapter.
 • 1x toetsenbordje opbouw incl 5m aansluitkabel.
 • 1x draadloos cilinderslot BOLD
 • 1x RFID tag

Installatie:

 1. Plaats het Hcontrol systeem zo dicht mogelijk bij de deur. De maximale afstand tussen het slot en het Hcontrol systeem moet minder dan 4 meter zijn.
 2. Installeer het opbouw toetsenbordje. Let op: Het toetsenbordje moet worden geopend om het vast te schroeven aan de muur. Draai hiervoor het schroefje los aan de onderkant van het toetsenbordje. Wees hierbij voorzichtig zodat de flatcable dat aan de bovenzijde zit heel blijft !
 3. Verbind de kabel van het toetsenbordje met het Hcontrol systeem
 4. Indien bekabeld internet: verbind de internetpoort met de LAN aansluiting van het modem. Bij draadloos internet moet de juiste SSID en wachtwoord ingevoerd zijn in het systeem (Is al ingesteld indien doorgegeven)
 5. Zet het schakelaartje op AP als het systeem bedraad internet heeft. Zet het schakelaartje op WISP als het systeem verbinding maakt via WiFi
 6. Sluit de poweradapter van het systeem aan en schakel het Hcontrol systeem in.
 7. Plaats de draadloze cilinder (zie handleiding BOLD). Hiervoor moet de kleine knop worden verwijderd en de cilinder vanaf de binnenkant door de slotkast worden gedrukt. De Bold cilinder is al gekoppeld met het Hcontrol systeem. 
 8. image
image
 • Achter ieder code moet een # worden ingegeven.

Beheersysteem:

U kunt gebruik maken van onze beheermodule. Hiermee kunt u op afstand gebruikers en codes aanmaken en naar het toegangssysteem versturen.

http://www.hcontrol.nl/planusr/user.php

Email en wachtwoord heeft u al ontvangen. Zie ook: Uitleg Hcontrol beheersysteem

Het systeem is volledig geconfigureerd uitgeleverd. Het is echter mogelijk om lokaal wijzigingen aan te brengen. Voor meer info hierover kunt u contact met ons opnemen.

ONDERHOUD:

Het systeem heeft behalve het tijdig vervangen van de batterijen, geen onderhoud nodig.

Wij adviseren om iedere 24 maanden de batterij in de draadloze Bold cilinder te vervangen. Zie hiervoor de gebruikershandleiding van het draadloze slot: Uitleg vervangen batterijen

VRAGEN:

U kunt bij vragen altijd mailen naar hcontrol@hcontrol.nl

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...