Frequently Asked Question

Hoe vaak moeten de batterijen vervangen worden van een Bold cilinder
bijgewerkt op 3 jaar geleden

In het slot zit een CR123A batterij. Deze gaat 2 jaar mee. Indien u de app gebruikt kunt u zien hoe vol de batterij is.

image

De Bold Smart Cylinder gebruikt een standaard CR123A batterij. Deze is verkrijgbaar bij de betere elektronica winkels. De batterij gaat 2 jaar of 25.000 activaties mee.

In de Bold app kan je de status van de batterij zien. Verbindt even met de Bold Smart Cylinder voor de meest recente informatie. Heb je een Bold Connect? Dan is de status altijd up-to-date in de Bold app.

Zodra de batterijcapaciteit eenmaal op 30% is, krijg je automatisch een melding dat de batterij binnenkort aan vervanging toe is. Er wordt een tweede reminder gestuurd als de capaciteit 10% is.

Wanneer de batterij niet vervangen wordt en de batterijcapaciteit kritisch laag is volgt nog een melding. Er wordt op dit moment automatisch een veiligheidsmechanisme ingeschakeld wat de Stamina modus activeert. Dit is een slaapstand modus waarin de Bold Smart Cylinder nagenoeg geen energie gebruikt.

Je maakt de Bold Smart Cylinder in die modus wakker door eerst aan de buitenknop te draaien. Hierna kan de Bold Smart Cylinder geactiveerd worden zoals je gewend bent. In de Stamina modus werkt de auto-activatie pas nadat aan de buitenknop is gedraaid. Dit om zoveel mogelijk energie te besparen.

De Stamina modus verlengt de levensduur van de batterij een laatste maal, zodat je alsnog je batterij kunt vervangen. Het is in deze modus natuurlijk wel noodzakelijk dat je de batterij binnen een aantal weken vervangt.

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...